Syros Cyclades

ΣΥΡΟΣ

Οργάνωση Γάμου – Εκδηλώσεων – Φωτογράφιση – Βιντεοσκόπιση

Η Σύρος βρίσκεται στην καρδιά του Αιγαίου και του νησιωτικού συμπλέγματος των Κυκλάδων.
Η Ερμούπολη είναι η πρωτεύουσα του νησιού καθώς βέβαια και των Κυκλάδων.
Η πόλη είναι ένα ανοικτό ιστορικό μουσείο που ξεδιπλώνεται περπατώντας στα σοκάκια της.
Ανακαλύπτεις εικόνες άλλης εποχής που αποπνέουν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα μιας πόλης
που ξεχειλίζει από ζωή 12 μήνες το χρόνο.

Αντικρίζοντας την πλατεία Μιαούλη και το εντυπωσιακό Δημαρχείο Ερμούπολης,
εμπνευσμένο από τον Αρχιτέκτονα Ερνέστο Τσίλλερ to 1876 , το ιστορικό θέατρο Απόλλων που είναι μία μικρογραφία της σκάλας του Μιλάνου καθώς και την αριστοκρατική συνοικία Βαπόρια που δεσπόζουν τα αρχοντικά εκείνης της εποχής μαζί με πανέμορφες εκκλησίες, κατανοείς την ιδιαιτερότητα του μέρους.

 
Μεγάλοι γλύπτες οπως  ο Γεώργιος Βιτάλης και ο Αντώνιος Φραγκούλης έχουν φιλοτεχνήσει εκκλησίες επιβλητικές και μεγαλοπρεπείς  αλλά  συγχρόνως και  λιτές  στην εσωτερική τους διακόσμιση  που  σε γαληνεύουν  και δημιουργούν κατάνυξη και σεβασμό.

 

 

Εκκλησίες Ορθόδοξες και Καθολικές  με ιστορία αιώνων, Ολόλευκα ξωκλήσια, λουσμένα από τον ελληνικό ήλιο, δίπλα στο κύμα η σκαρφαλωμένα σε κάποιο λόφο με θέα τη θάλασσα του Αιγαίου, στέκουν αρμονικά δίνοντας μία παγκόσμια μοναδικότητα ειρηνικής συνύπαρξης.

 

 

 

 

Ο λόφος της Μεσαιωνικής καστροπολιτείας  της Ανω Σύρου με τον επιβλητικό Ναό του Σαν Τζώρτζη (καθολική επισκοπή) στην κορυφή του φαντάζει σαν ζωγραφικός πίνακας άλλης εποχής με εικόνες απο στενά σοκάκια και θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

 

 


Ιδανικό μέρος για να την ιδιαίτερη μέρα του  Γάμου σας με πάρα πολλές επιλογές που θα ταιριάξουν στα μέτρα και τα όνειρά σας  και θα αφήσουν όμορφες αναμνήσεις σε εσάς αλλά και στους καλεσμένους σας.

Αν επιλέγετε πολιτικό γάμο πάλι το νησί της Σύρου δίνει την ιδανική επιλογή με το Επιβλητικό Δημαρχείο της Ερμούπολης, ενα ιστορικό κτίριο έργο τέχνης απο τον  Ερνέστο Τσίλλερ στην μαγευτική πλατεία Μιαούλη.

Φωτογράφιση  και βιντεοσκόπιση σε σκηνικά και χώρους  που μπορούν να καλύψουν ακόμα και τις ανάγκες μεγάλου μήκους ταινιών.

Σκηνικό  ολόκληρη η νεοκλασική Ερμούπολη  με τα αρχοντικά, τους πλακόστρωτους δρόμους, το δημαρχείο, την αγορά, το λιμάνι με το παλιό τελωνείο Σύρου, την αριστροκρατική συνοικία βαπόρια,το θέατρο Απόλλων και πολλά άλλα ιστορικά κτίρια καθώς και η Ανω Σύρος,  οι παραδοσιακοί οικισμοί, οι παραλίες, ο περίφημος πρώτος φάρος της Ελλάδος και φυσικά το βόρειο τμήμα του νησιού που είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα natura - γεμάτο απο μοναδικές παρθένες παραλίες.

Και όταν σχεδιάσετε την δεξίωση του γάμου σας στη Σύρο θα έχετε τόσες επιλογές που τελικά θα επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!

Κάντε την δεξίωσή σας σε επαύλεις και αγαπημένα  θέρετρα πλουσίων Συριανών μιας άλλης εποχής, σε ενα ξενοδοχείο με έντονα κυκλαδικά στοιχεία και ανέσεις, στην κοσμοπολίτικη συνοικία βαπόρια δίπλα στη θάλασσα η ακόμα και σε μια παραλία ξυπόλητοι, με ζωντανή μουσική και φωτιές, cetering με φαγητό, ποτό και διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Ερμούπολη Σύρος Κυκλάδες